Femrat që mendojnë se seksi është mjaft i rëndësishëm

Santa Monica, West Hollywood dhe San Francisko kanë rezultuar me përqendrimin më të madh të grave që besojnë se seksi është shumë i rëndësishëm në një marrëdhënie romantike.

Në një sondazh të kryer, 10 million amerikane janë intervistuar rreth asaj se sa ata e vlerësojmë seksin në një marrëdhënie.

Tri qytete që përmbajnë shumicën e grave janë plotësisht dakord, se seksi është një pjesë thelbësore në një marrëdhënie romantike dhe të gjitha janë të vendosura në Bregun Perëndimor, të pasuar nga Scottsdale, Arizona, Seattle, Washington dhe Portland, Maine.

Rezultatet e kërkimit të vitit të kaluar pohuan se femrat seksi kanë vlerë më shumë se burrat.

Por dhe burrat dhe gratë kanë pohuar se seksi është një faktor jetik./ikub/