Fardi, aleati i nje fytyre me shkelqim

Perfekt per te dhene nje pamje te shendetshme dhe te re, fardi ndihmone te percaktosh konturet e fytyres, por nese perdoret ne menyren e duhur.

Fillimisht eshte e rendesishme zgjedhja e ngjyres, per te gjetur ate perfekten do te majftonte te pickonit faqet dhe gjaku i mbledhur do te tregoje ngjyren perfekte per ju. Duke u nisur nga kjo mund te zgjidhni tonalitete lehtesisht te ndryshme sipas deshiresh dhe nevojave tuaja.

Zakonisht, fardi eshte i disponueshem ne pluhur, per tu shtrire me nje penel te madh, por ka disa vite qe ne treg gjenden edhe ne forme kremoze, likuid apo ne xhel.

Nje faktor tjeter interesant i fardit eshte dhe shume perdorimi i tij, ne fakt ai mund te perdoret edhe ne buze mbi te gjitha nese eshte ne forme pluhuri. Duke e perzier me nje gloss neutro, ne sy etj. Mes te rejave dimerore shume ne mode eshte koleksioni Vampire’s Love di Essence, me nje fard te celur, per nje ngjyre lekure te zbehte model vampir. Ne fakt mundesite jane te shumta, zgjedhja ju mbetet ju per te zgjedhur, firmen, ngjyren, por perdoreni me kujdes duke mos e tepruar.