Fakte që nuk i dinit për trupin e njeriut

Nëse mendoni që i dini të gjitha për trupin tuaj, e keni gabim…
Trupi i njeriut është një mekanizëm i mistershëm, transmeton lajmi.net

Mijëra pyetje mund të parashtrojmë ndaj shkencëtarëve dhe mjekëve për të gjitha pjesët e trupit dhe ende do të marrim përgjigje konfuze, për mënyrën se si funksionojnë.

Më poshtë do të njiheni me 30 fakte për trupin tuaj të cilat do të ju impresionojnë.