Eleganca e shprishur

Kujtoni gërshetat romantike, bishtat e vegjël, flokët të lëvizshme por të mbajtura mirë dhe bishtalecat lozonjarë.

Ky sezon është përqendruar në kthimin e feminitetit të lehtë, për të cilin nganjëherë nevojitet më shumë intervenime dhe pakëz më shumë punë, mirëpo do të dukeni elegante, të natyrshme dhe të lehtësuara me shumë stil.

Michael Kors ka ofruar bishtat e rëndomtë dhe kombinime me bishtaleca, ndërsa në revynë e Nine Ricci ka dominuar stili me flokë të gjata dhe me dredha të lehta, ashtu që manekinet nuk është dashur që të mundohen shumë rreth stilit të tyre të flokëve. /telegrafi/