Efekt ombre edhe në vetulla

Efekt ombre edhe në vetullaShumica nga ne zgjedhim një ton që i përshtatet vetullave tona dhe i mbushim ato me të, mirëpo artisti i grimit Mario Dedivanovic përdor 2 tone të ngjyrave kur mbush vetullat e Kim Kardashian dhe efekti është transformues.

Ai përdor lapsin e vetullave Anastasia Brow Wiz me ngjyrë kafe e mesme (medium brown) për të mbushur qoshet e jashtme, pastaj kalon në kafe e lehtë (light brown) në brendi të vetullave