E bardha e Calvin Klein

Dizajnuesi i veshjeve me famë botërore, Calvin Klain, në revynë e fundit paraqiti fustanet ultra-trendi, që mund të kombinohen me këpucë, çantë dhe aksesorë me ngjyra të ndryshme (megjithatë, zgjidhni ngjyra të çelura).

Zgjidhni fustan të gjerë me prerje të këmishës dhe kombinojeni me një rrip interesant ose zgjidhni të ngushtë që do ta ndjekë vijën e trupit tuaj.

Një është e sigurt – cilindo kombinim që të zgjidhni – nuk do të gaboni!