“Dolce & Gabbana” trondit boten e modës me dizenjot e reja

“Dolce & Gabbana” trondit boten e modës me dizenjot e reja“Familja është tradicionale, pavarësisht nga kush krijohet ajo”, thotë dizenjatori Stefano Gabana në postimin e tij në “Instagram”, teksa poston foto të bluzave dhe çantave, të cilat kanë dizenjo të familjeve me prindër të të njëjtit seks.

Tronditet bota e modës, në prag të sfilatës së madhe titulluar “Dita e Familjes”.

Gjithçka po ndodh që kur në frontin e Pirellit, selinë historike të Rajonit të Lombardisë, u ndez flaka e çështjes “Dita e Familjes”.

3