Disa këshilla që do lehtësojnë rruajtjen e këmbëv

Disa këshilla që do lehtësojnë rruajtjen e këmbëvNuk ka asnjë mënyrë të mundshme që do e mbante një buzëqeshje në fytyrën tuaj përderisa rruani këmbët. është periudha e verës dhe e keni patjetër!

Zbuteni lëkurën tuaj me vaj ulliri natën para rruajtjes, posaqërisht nënsqetullat, gjë që sjell iritim më të vogël dhe më pak dëmtime.

Qërojeni lëkurën që t`a pastroni nga yndyra dhe pisllëku, duke lejuar briskun e rrojes të depërtojë sa ma thellë.

Kujdes nga kremat dhe xhelet e rrojes që përmbajnë alkool apo aroma, ato mund të iritojnë lëkurën.
Aplikoni produkt para rrojes, që përdor lule mentolli për të mpirë lëkurën dhe aloe vera që të parandalojë skuqjen.

Përdorni brisk special të rrojes që është më preciz dhe më i mprehtë.
Shmanguni nga rruajtja në të thatë. Ndoshta do të dëshironit të kaloni hapin e kremës së rrojes dhe ujit, mirëpo ky është recepti kundër iritimit.

Për rroje më të mirë filloni nga fundi duke shkaur lartë duke u rruajtur kundër drejtimit të qimeve.

Konsideroni të rruheni nga gjunjët poshtë, posaqërisht që tani minifundet janë moda më e kërkuar- kush do e kuptojë?

Rruajuni në fund të dushit tuaj kur uji i ngrohtë ka zgjeruar poret dhe qimet janë më afër lëkurës.
Zëvendësoni briskun e rrojtjes me briska që janë me ofertë auto-furnizuese, çdoherë që keni nevojë do të furnizoheni me postë.

Të trajtoni qimet e rritura brenda lëkurës, hidratoni mirë pas dushit që të zvogëloni mundësinë e irritimit.
Kompresim i ftohtë menjëherë pas rrojes. Do e ndihmojë reduktimin e skuqjes dhe kruajtjen.
Nëse gjithçka dështon, lerini qimet të rriten!