Disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Disa ide të mrekullueshme për thonjtëMbase jeni ndër ato vajza të cilat gjithmonë zgjedhin të njëjtin manikyr, sepse nuk dëshirojnë ndryshime dhe ngjyra theksueshme? Kemi zgjidhje edhe për ju!

Dekorimet e reja minimaliste, do t’ju marrin vetëm disa minuta të kohës suaj të çmuar, mirëpo do t’ju bëjnë që të shkoni në hap me trendët botërorë dhe, ajo që është më e mira, manikyri juaj do të përshtatet me të gjitha! – transmeton Telegrafi.

Manykir francez

French i pjesshëm

Disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Katrori në majë

Disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Linja minimaliste

Disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Kornizë

Disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Ngjyra e cila mungon

Disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Liria artistike

Disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Linjat me trashësi të ndryshme

Disa ide të mrekullueshme për thonjtë