Disa arsyje për të bërë çdo ditë seks

Tani më, shumë studime e vërtetojne se seksi mund të ndihmoj në mirëmbajtjen e shëndetit, madje disa të tjerë arrijnë në përfundimin se pikërisht seksi është kurimi primar për shumë sëmundje dhe si i tillë, ai duhet të praktikohet ēdo ditë.

Shkencëtarët vërtetojnë se me anë të seksit mund ta mirëmbani dukjen fizike, të çliroheni psiqikisht, t’ua kthej disponimin dhe mund ti parandaloni shumë sëmundje.

Ja 7 arsyje më kruciale, për të vërtetuar nevojën e përditshme për seks:

1. Vetëm 20 minuta seks, është e barabartë me 2 orë të kaluara në fitnes dhe ju tani mund të vendosni vetë se cila ju konvenon më së shumti;

2. Studimet vërtetojnë se seksi para gjumit, e rrit cilësinë e gjumit;

3. Femrat që praktikojnë seksin disa herë gjatë javës, kanë një cikël menstrual më të rregulltë, se ata që bëjnë seks më rallë;

4. Seksi nxit disponimin e mirë, pasi që gjatë marrdhënies truri çliron hormonin e lumturisë, i quajtur Endorphin, në këtë mënyrë reduktohet stresi dhe shkakton një ndjenjë të lehtë të euforisë;

5. Trupi i femrës gjatë seksit, e dyfishon prodhimin e hormonit të quajtur Estrogjen, e cila stimulon sintezën e Kalogjenit dhe si rezultat femrës fillojnë ti ndrisin floket, lëkura u bëhet më e butë dhe e shëndetshme;

6. Seksi më së miri e ndalon procesin e mplakjes së lëkurës, prandaj harojeni tretmanet e shtrejnta kozmetike për një qëllim të tillë;

7. Është e vërtetuar se seksi poashtu e rrit vetëbesimin dhe njerëzit ndjehen seksualisht më të tërheqës e të fuqishëm.