Dieta me ujë

Dieta me ujë: Hiqni gjysmë kilogrami në ditë

Kafjalli

Një gotë e madhe me ujë, çaj ose lëng natyral. Pemë dhe lëng mund të hani dhe të pini sa të doni.

 Gjatë paradites

Një gotë e madhe me ujë, çaj ose lëng natyral. Disa fruta pemësh, kombinoni lloje të ndryshme.

 Dreka

Një gotë ujë para ngrënies dhe një çaj pas ngrënies. Menyja përbëhet nga perimet e papërpunuara në sasi sipas dëshirës, me shtim të uthullës, limonit dhe erëzave. Sallatës mund t’i shtohen edhe ullinj. Perimet e lejuara janë angjinaret, selinoja, sallata e gjelbër, karotat, specat, trangujt, qepët, misri, domatet.

Zamra

Një gotë e madhe me ujë, çaj ose lëng natyral. Një gotë qumësht ose jogurt ose 30 gramë djathë ose një pemë.

 Darka

Një gotë ujë para ngrënies dhe një çaj pas ngrënies. Shujta duhet të përmbajë 100 gramë mish (pule, ose viçi)) ose 150 gramë mish peshku ose vezë me perime dhe pemë.