Dieta 9 ditore për persona me vullnet të dobët

Dieta 9 ditore për persona me vullnet të dobëtNëse nuk mund të mbani dietë për shkak të vullnetit të dobët, provoni këtë dietë 9 ditore.

Menyja është e shumëllojshme, mirë e balansuar dhe mjaft e lehtë për ta respektuar, prandaj I dedikohet personave me vullnet të dobët për dobësim. Dietën mund ta përsërisni dy herë nga nëntë ditë, kurse rezultatet janë të garantuara.

Dietë për persona me vullnet të dobët
Këshillë: të merreni me aktivitet fizik të cilin do ta shtoni gradualisht dhe të konsumoni më tepër ujë.

Dita e parë

Mëngjesi: 1 copë bukë të thatë misri e lyer me xhizë, 1 vezë e zier, 2-3 kumbulla të thata;
Dreka: 1 copë buke integrale, 1 sallatë me domate dhe tranguj, 1 banane;
Darka: 100 gram mish viçi të pjekur, 1 sallatë e “madhe” nga lakra dhe karrotat, 2 patate të ziera, 1 mollë
Dita e dytë

Mëngjesi: 1 gotë lëng portokalli, 1 gotë qumësht pa yndyrë, 1 banane dhe 1 copë bukë e thatë misri;
Dreka: 200 gram file pule (në skarë), 2 domate, ½ e trangullit, 1 gotë jogurt pemësh (mund ta përgatisni vetë në shtëpi duke shtuar pemë të ndryshme dhe një gotë jogurt), 1 mollë;
Darka: 150 gram peshk I pjekur, 2 patate të ziera
Dita e tretë

Mëngjesi: 2 copa bukë e thatë misri, 150 gram file pule (e pjekur), 1 domate;
Dreka: 1 supë me perime, 1 copë bukë integrale, 1 sallatë nga lakra, karrotat dhe panxhari I kuq, 1 banane;
Darka: 150 gram mish viçi I pjekur, 1 sallatë nga panxhari I kuq, lakra dhe karrotat, 1 banane;