Dieta 33 ditëshe

Dietë e lehtë dhe efikase. Meny e thjeshtë, të cilën mund ta praktikoni 33 ditë. Çdo ditë hani vetëm atë që është dhënë më poshtë.

Në këtë propozim, parashihet ushqim për njëmbëdhjetë ditë, pas përfundimit është e nevojshme ta përsëritni edhe dy herë, kështu që dieta do të zgjasë një muaj. Për një rezultat më të mirë hani deri në orën gjashtë.

Gjatë dietës mund të pini kafe dhe çaj në sasi të pakufizuara, me sheqer sipas dëshirës suaj, edhe pse më mirë është të pini ujë të zakonshëm.

1. Perime të ziera pa vaj
2. Supë perimesh
3. Patate të ziera
4. Jogurt
5. Vezë të ziera (deri në nëntë vezë)
6. Fruta të ndryshme
7. Supë shtëpie
8. Perime të ndryshme të ziera
9. Oriz i zierë
10. Fruta të ndryshme
11. Patate të ziera + jogurt