Diamantet jane miqte tane me te mire

Femrat, dihet qe i dashurojne xhevahiret…por cilet?

Shijet e femrave kane evoluar dhe ajo qe dikur ka qene ne mode tashme eshte out!

Por vetem njeri i reziston kohes diamanti, femrat cmenden gjithmone pas tij.