Dermablend 3D pudërs që fsheh totalisht të gjitha parregullsitë

Dermablend 3DShumicën e rasteve femrat e përdorin pudrën në mënyrë totalisht të gabuar.

Më poshtë do t’i cekim disa këshilla se si në mënyrë korrekte make-up fsheh pothuajse të gjitha parregullsitë, siç janë aknet dhe shenjat e ndryshme.

Së pari, para çdo kozmetike duhet të pastrohet mirë fytyra. Nëse vendosim make-up në lëkurë të papastër, lëkura do të duket tejet e irrituar dhe lëkura nuk do të arrijë ta pranojë shtresën, gjë që bën të duket me shenja.

Ekspertët e fushës së kozmetikës preferojnë Dermablend 3D i cili I takon familjes së VICHY-t, e që edhe lëkurën më të irrituar e bën të duket perfekte.

Ky pudër përpos që fsheh parregullsitë, Brenda një muaji të përdorimit trajton edhe aknet. E mira e kësaj pudre është se mund të vendoste direct në lëkurë, pa përorur fare krem mbrojtës.