Depilimi me brisk

Depilimi me briskDepilimi me brisk eshte nje opsion shume praktik, por eshte e rendesishme te ndiqet ne nje menyre korrekte.

Perdorimi: lamat e tij rreshqasin ne lekuren e njome dhe heqin qimet ne siperfaqe.

I pershtatshem per: sqetullat, dhe zonen e bikinit.

Avantazhet: i shpejt, efikas, jo i dhimbshem, lehtesisht i manovrueshem.

Disavantazhet: Edhe pse kembet mund te qendrojne te lemuara, eshte i domosdoshem te perserisni aplikimin shpesh here.

Vleresimi: nje opsion i mrekullueshem per femra shume te zena me pune.

Dermatologu: depilimi me brisk eshte nje opsion shume praktik, por eshte e rendesishme te ndiqet ne nje menyre korrekte. Perdorimi i ujit me shkum nuk eshte ideale pasi shpesh here lekuren e le te thate. Eshte e preferueshme perdorimi i nje xheli specifik per kete lloj depilimi.