Data e lindjes dhe domethënia e tyre

Data e lindjes e secilit prej nesh e ka një domethënie. Kuptojeni çfarë fshehtësish përmban data juaj e lindjes.

1.

Njerëzit e lindur në ditën e parë të muajit janë si sheqeri dhe kripa. E shprehin dashurinë dhe kurrë nuk tërhiqen në qetësi. Mos ua zini për të madhe.

 

2.

Personat e lindur më datën dy janë një mur i vërtetë. Të qëndrosh pranë tyre është një nder i madh, por është shpatë me dy tehe. Kurrë nuk efalin “tradhtinë”.

 

3.

Ata persona që kanë lindur më datën tre janë të fortë si guri. Nëse një person u futet në kokë, kurrë nuk tërhiqen prapa. Me të do ta kenë të vështirë, por as pa të nuk munden.

 

4.

Personaliteti i personave të lindur në këtë datë është shumë i luhatshëm. Edhe kur janë të qetë ankohen, ndërsa dashuria me ta kurrë nuk do të jetë e sigurt.

 

5.

Pesëshen mund ta radhitni me një gotë të mbushur me mjaltë, por nën atë mjaltë gjendet ujë. Të arrish deri te zemra e tyre nuk është fare e lehtë, prandaj më mirë është të mbeteni të aty.

 

6.

Njerëzit që kanë lindur në këtë datë janë njerëz besnikë dhe njerëz të fjalës. Atë që e paralajmërojnë, atë edhe e bëjnë. Është e lehtë t’i lëndosh, sepse janë shumë të ndjeshëm.

 

7.

Shtatëshet janë sikur zogjtë në verë. Pak në qiell, e pak në tokë. Janë vëzhgues të mirë, por edhe janë shumë argëtues.

 

8.

Ata që kanë lindur më datën tetë janë si aktorët e teatrit. Rolin e presin për një kohë të gjatë, e kur ta fitojnë atë rol, natyrisht se e bëjnë si duhet, por një gjë të tillë e bëjnë vetëm sipas mënyrës së tyre.

 

9.

Nëntëshet janë si një guacë që hapen, apo më mirë të themi janë si kërmijtë që bëhen flutura. Por, shpejt mund të “vriten” nëse nuk i ushqeni me dashuri.

 

10.

Të lindurit në këtë datë e kanë një personalitet të ngjashëm me breshkat. Gjithmonë arrijnë në cak, pa marrë parasysh sa kohë u duhet, pa marrë parasysh se sa shumë u duhet të udhëtojnë dhe pa marrë parasysh sfidat.

 

11.

Njëmbëdhjetëshet janë si deti. Janë njerëz të pazbuluar dhe mjaft tërheqës, por mund të jenë edhe të rrezikshëm po i mashtruat. Mos u premtoni diçka që nuk mund ta përmbushni.

 

12.

Numri dymbëdhjetë e ka një personalitet të ngjashëm me patat. Kurrë nuk janë të rehatshëm nga brenda, por të qetë përbrenda. Bëjnë mirë duke e dëmtuar veten e tyre.

 

13.

Këta njerëz janë shumë interesantë. Janë disi sikur hithrat. Derisa ju dashurojnë falin gjithçka, madje edhe tradhtinë.

 

14.

E katërmbëdhjeta është numër luanësh. Gjahtojnë derisa ta kapin prenë, por nëse nuk ju pëlqen aroma e hedhin. Janë shumë të mençur.

 

15.

Janë persona shumë këmbëngulës dhe kurrë nuk dorëzohen. Dashurojnë derisa të digjen. Janë persona me stil.

 

16.

Personat e lindur në këtë datë janë sikur një dru bambusi. Është e lehtë t’u afroheni, sepse pothuajse e pranojnë secilin. Janë të durueshëm derisa dikush t’u shkojë në nerva.

 

17.

Personat e lindur në këtë datë janë persona të mirë dhe shumë të kujdesshëm. Gjithmonë e kanë zgjidhjen në duart e tyre.

 

18.

Njerëzit e lindur në këtë datë janë si koralet. Vështirë arrihet deri tek ata, por kur t’i rrëmbeni janë një zbukurim në vete. Digjen përbrenda, por vështirë e tregojnë këtë.

 

19.

Janë njerëz me shpirt të thellë. Pa marrë parasysh se ku shfaqen, gjithnjë i lënë shenjat e tyre pas.

 

20.

Këta persona kërkojnë siguri, e kanë të vështirë të përcaktohen për diçka, sepse nuk janë edhe aq të sigurt në veten e tyre.

 

21.

Këta janë njerëz me njëqind këmbë. Është një bashkim interesant midis luftës dhe dashurisë. Përnjëherë kërkojnë shumë. Përhapen në të gjitha anët dhe e kanë vështirë të mblidhen.

 

22.

Janë njerëz të ngrohtë dhe plot ndjenja për të tjerët. Janë shumë të vetëdijshëm rreth mundësive të tyre dhe kurrë nuk i tejkalojnë ato.

 

23.

Personat e tillë, në njërën anë, kanë dëshirë t’i provojnë gjërat, por preferojnë të qëndrojnë anash dhe të shikojnë. Shpeshherë janë të paparashikueshëm.

 

24.

Këta persona janë njerëz të organizuar dhe mjaft stabil. Nganjëherë nuk e durojnë barrën, por vetëm atëherë kur të jetë tepër e rëndë.

 

25.

Këta persona kërkojnë shumë pak nga vetja e tyre, por dhurojnë shumë. Më me dëshirë pyesin, sepse nuk kanë dëshirë të gabojnë. As gabimet e të tjerëve nuk i pranojnë lehtë.

 

26.

Këta njerëz ndryshe njihen si elefantë. Më me dëshirë do ta heshtnin një sulm se sa ta kthejnë me lëndim.

 

27.

Fati nuk i tejkalon kurrë, patjetër do t’i gjejë. Edhe pse janë të dëgjueshëm, shpesh nuk i dëgjojnë të tjerët.

 

28.

Këta persona janë të njohur si njerëzit “tokë”. Luftojnë për të drejtat e tyre, edhe pse shpesh humbin. Janë aktivë dhe të zjarrtë, dëshirojnë ta ndryshojnë botën dhe rregullat.

 

29.

Këta njerëz kujdesen shumë për gjërat e tyre. Janë shumë romantikë, në të shumtën e rasteve këtë e heshtin, por e tregojnë me veprat e tyre.

 

30.

Personat e lindur në këtë datë njihen si mace. Bëjnë atë që e mendojnë.

 

31.

Këta janë njerëz shumë të vetëdijshëm dhe krenarë. Edhe pse dëshirojnë të flasin shumë, nuk zbulojnë edhe aq për veten e tyre.