Dasmat më të kushtueshme të VIP-ve

Dasmat më të kushtueshme të VIP-veDasmat mund të jenë shumë të kushtueshme, kushtojnë me dhjetëra, qindra, mijëra e ndonjëherë miliona euro.

Ju sjellim disa prej dasmave më të shtrenjta të peronaliteteve të famshme botërore

Princi William dhe dukesha Kate, dasma e tyre kushtoi 34 milion dollarë.

Dasmat më të kushtueshme të VIP-ve
Beyonce dhe Jay-Z, 3 milion dollarë

Dasmat më të kushtueshme të VIP-ve
Elizabeth Hurley dhe Arun Nayar, 2.5 milion dollarë

Dasmat më të kushtueshme të VIP-ve
Kate Holmes dhe Tom Cruise, 2 milion dollarë

Dasmat më të kushtueshme të VIP-ve
Salma Hayek dhe Francois-Henri Pinault, 2 milion dollarë