Dasem ne ambjent te jashtem

Vendi ku do te zhvillohet ceremonia eshte pjese e rendesishme e saj, per te siguruar momente te kendeshme te cilat do te kujtohen per te gjithe jeten.

Prandaj keto vende zgjidhen me kujdes, mbi te gjitha nese ceremonia mund te behet ne nje vile.

Por beni kujdes keto struktura edhe nese keni nje kopesht te bukur qe deshironi ta shfrytezoni, jane te rendesishme ne reast se bie shi. Koha e keqe eshte nje surprize e keqe e cila eshte me mire te kujdes per cdo detaj qe ne fillim.

Per nje ceremoni moderne, mund te preferoni tenda transparente ne kete menyre do te beni prezent ne festen tuaj dhe qiellin me zogjte, por nese ju pelqen dicka me romantike ka vello te bardha ne brendesi te tendave qe krijojne ne brendesi te saj nje atmosfre vertet unike./ikub/\