Çka nëse nuk pini ujë mjaftueshëm?

Çka nëse nuk pini ujë mjaftueshëm?Të gjithë e dimë se uji është i rëndësishëm, i shëndetshëm dhe esencial.

Më shumë se një herë, na është thënë të pimë më tepër ujë.

Të gjithë biem dakort me këtë dhe duam të jemi njerëz që konsumojnë ujë në mënyrë të rregullt. Mirëpo, prapë se prapë, ka nga ata njerëz që pinë ujë vetëm kur u thahet goja e lëkura.

Më poshtë lexoni shenjat çfarë ndodh nëse nuk pini mjaftueshëm ujë:

Lodhja

Shtypja e lartë e gjakut

Niveli lartë i kolesterolit në gjak

Probleme me veshkat