Çfarë tregon unaza e fejesës

Unaza e fejesës është një kujtim i bukur dhe simbol i dashurisë, i cili gjatë historisë asnjëherë nuk e ka humbur vlerën e vet.

Mirëpo. A e keni ditur se forma dhe modeli mund të japë një pamje për karakterin tuaj…

Forma ovale- Ju pëlqen ta teproni dhe t’i kaloni kufijtë.
Forma rrethore- Jeni personalitet tradicional.
Formë drejtkëndëshe- Ju pëlqejnë gjërat e shtrenjta dhe elegante.
Forma e lotit- Ju pëlqen klasika dhe ajo që nuk bie në sy.
Forma e syrit- E dëshironi stilin retro dhe jeni në kërkim të elegantes dhe glamurozes.
Forma e zemrës- Romantik të papërmirësueshëm.