Çfarë duhet të veshim në plazh

Çfarë duhet të veshim në plazhTë vishesh vetëm në bikini nuk është e mjaftueshme që ju të jeni në koherencë me tendencat e fundit të modës.

Aksesorët duhet të jenë gjithmonë me ju duke ju bërë të ndiheni elegantë. Kapela, syzet e diellit, veshje të thurura me grep, sandalet apo shapkat verore duhet të jenë në stilin tuaj dhe sipas tendencave të fundit të modës.

Fotot më poshtë do të iu japin ide se si të dukeni në plazh..

Çfarë duhet të veshim në plazh

 

Çfarë duhet të veshim në plazh

 

Çfarë duhet të veshim në plazh