Çdo grua pas moshës 40 vjeçare duhet t’i marrë këto vitamina

Për të përballur rreziqet nevojitet të merrni vitamina.

Është e rëndësishme të ushqeheni mirë në çdo moshë, megjithatë pas të 40-ave është shumë e rëndësishme pasi edhe në këtë moment fillojnë të ndryshojnë rregullat. Në këtë moshë trupi nuk funksionon si në moshën 20-vjeçare.

Masa muskulore fillon të tkurret dhe po ashtu mund të shtoni peshë. Po ashtu, mund të hyni së shpejti në fazën e menopauzës dhe rreziku për kancer, sëmundje të zemrës dhe diabet nis të rritet.

Për të përballur këto rreziqe nevojitet të merrni vitamina dhe lëndë ushqyese: -Vitamina B12 -Kalciumi -Vitamina D -Magnezi -Omega 3.