Shëndeti & Dieta

Uji kundër dhimbjeve

Shkencëtarët nga Universiteti i Chicagos kanë hedhur poshtë bindjet e deritanishme se vetëm ushqimi në formë çokollate ose ëmbëlsire ka veprim analgjetik. Një studim i realizuar te kafshët …

Brokoli i shëndetshëm për kockat

Brokoli, aleat të shëndetit. Jo vetëm përfaqësojnë një nga ushqimet me veti antitumorale, por tashmë shfaqen dhe si “miq” të kockave. Kjo falë sasisë së madhe të vitaminës K që përmbajnë. …