Seksualiteti

7 sinjale seksuale

Nëse pretendoni të kaloni në tjetër nivel me dikë, duhet patjetër të lexoni sjelljet e saj, sepse gjithçka fshihet aty, me ose apo vetëdijen e saj. Këtu hidhet poshtë edhe legjenda se gjinia …

Ja si ta çmendni mashkullin në seks

Disa këshilla se si mund të arrish të ndihesh më seksuale dhe të kesh një libido më të lartë, e cila sigurisht do të rrezatohet edhe së jashtmi e do ti bëjë meshkujt të çmenden pas …

Çka s’dini për orgazmën?

Më shumë sesa për një orgazëm bëjmë mirë të flasim për orgazmat. Sepse ekziston më shumë sesa një, si për mënyrën se si shpërthejnë si për mënyrën se si një person që e përjeton. Orgazmat …

Çfarë duan meshkujt në shtrat?

Nga tipi i masazhit te lloji i të brendshmeve të tua. E tregojnë vetë ata çdo gjë që pëlqejnë. Ty të ngelet vetëm të mbash shënime për të pasur më pak mistere dhe shumë më tepër sukses. Pak …

Leksione për kënaqësi

Një mashkull duhet përkëdhelur dhe prekur para se ta çosh në rrugën e parajsës. Një rishikim për disa e një leksion i ri për të tjera, sa ai të mos mundet të harrojë! Prano trupin tënd Të …