Parfume

Imazhi i aromave

Ja disa gra të bukura mishërojnë natyrën e botës femërore, duke u marrë “hua” nga firmat më të njohura të botës së modës dhe kozmetikës, për t’u bërë imazhi i aromave, duke filluar që nga …

Parfumet per festa e 2010

Te dhurosh nje parfum eshte nje gje shume personale. Ne fakt te maresh nje shishe parfum dhurate eshte nje ide e mire per te zbuluar dhe per te gjetur ate qe preferoni. Per pushimet …

Peri e prezantoi parfumin e vet të parë

Kejti Peri – idhulli i tinejxherëve në mbarë botën, këto ditë në Londër e prezantoi parfumin e vet të parë të quajtur “Pur” (Purr). Një shishe ngjyrë vjollcë me formën e …

Parfumet si nxitje seksuale

Në qoftë se dëshironi të nxisni përgjigje seksuale, duhet patjetër të përdorni disa parfume të caktuara. Mbamendja e aromave është shumë më e fuqishme se format e tjera të rikujtimit. Mund …

Parfumet e ngrohta

Eshte momenti te zgjidhni se cila do te jete marka qe do tju shoqeroje per te gjithe sezonin e ftohte. Sepse dihet se, parfumi i nje gruaje e ben ate menjehere te dallueshme, dhe personale …

Disa nga parfumet më të mira në botë

Parfumi që dikur konsiderohej luks tashmë është bërë pjesë përbërëse e pandashme e çdo njeriu. Aroma të ndryshme dhe nga më të veçantat janë hedhur në treg nga kompani të ndryshme dhe kanë …

Ku duhet vendosur parfumi?

Dihet që vera është edhe stina më delikate për lëkurën, ndaj hedhja e parfumit në këto zona delikate dhe ekspozimi ndaj rrezeve të diellit mund të shkaktojnë reaksione nga më të ndryshmet. …

Parfumi i ri i Beyonce

Nese i pelqeni parfumet, ashtu si te gjitha femrat, do tju pelqeje nje e re e fundit, ne fakt ka dal parfumi i ri i Beyonce. Parfumi quhet Heat, dhe sigurisht qe ka si testimonial Beyonce, …

Ia zgjatni parfumit aromën

Sikurse edhe preparatet e kozmetikës, edhe parfumin duhet ta përdorni siç duhet për të arritur efektin e dëshiruar. Është e rëndësishme se në cilën pjesë të trupit ta vendosni, në cilën …