Parfume

Bulgari Green : Parfumi pranverore

Bulgari Green : Parfumi pranveroreGreen Jade di Bulgari eshte nje esence e fresket dhe rinore , ideale per pranveren. Bulgari Green  Jade e ka marre emrin  nga  jada  jeshile (nje lloj …

Në cilat pjesë të trupit përdoret parfumi?

Përdoret në ato pjesë ku qarkullimi i gjakut është më në sipërfaqe të lëkurës, sepse aty aroma e trupit tuaj rëndohet më shumë. Për këtë, spërkatni pjesën e lëkurës sipër pulseve, në pjesën …

Parfumet e 2012-es

Parfumet e mrekullueshme te 2012-es. Markat me te njohura paraqesin parfumet e tyre per 2012-en./ikub/ Ja kush jane: (more…)

Dy aromat e reja te Victoria Secret

Mes esencave te vitit te ri, nuk mund te mos thoshte fjalen e saj persa i perket parfumeve Victoria’s Secret, qe per 2012 hedh ne treg Simply Gorgeous, aroma e re per fansat e kesaj …

Si të ruhet parfumi?

Varshmëria juaj për aromat e këndshme është krejtësisht e kuptueshme, sepse secili dëshiron dhe pëlqen të ketë erë të mirë. Aroma ndikon në gjendjen e shpirtit, e dëshmia më e mirë për këtë …

Aroma parfumeve

Mbamendja e aromave është shumë më e fuqishme se format e tjera të rikujtimit. Jo, jo, nuk duam t’jua kujtojmë se para se të përdornit parfumin, duhet së pari të bëni dush, pastaj të lyheni …

“Sex & the City”, tani edhe parfum

Edhe pse u bënë vite që ky serial ka përfunduar, “Sex and the City” mbetet në top listën e preferencave të femrave Ky fakt frymëzoi drejtuesit e kanalit HBO që në bashkëpunim me një kompani …