Parfume

Parfum, ujë tualeti apo ujë kolonje?

A ka diçka më femërore dhe më seksuale sesa aroma, e cila qëndron pezull mbi ju edhe kur largoheni lini erë të këndshme pas vetes? Shumica e damave dëshiron që aroma të zgjasë sa më shumë, …

Përgatiteni vet parfumin tuaj!

Parfumi përfaqëson individualitetin, për atë edhe femrat i kushtojnë rëndësi dhe vëmendje të madhe zgjedhjes së parfumit. Nëse ju nuk mund të gjeni një parfum të përshtatshëm që përputhet …

Kujdes, parfumi dëmton rëndë shëndetin

Parfumet janë pjesa më e dëshiruar pothuajse për të gjithë ju, ato mund të bartin aroma të këndshme e që iu bëjnë më të lehtë prezencën tuaj në ndonjë vend adekuat pavarësisht a është ndonjë …

Si të zgjasni aroma e parfumit tuaj?

Nëse do që parfumi të qëndrojë gjatë gjithë ditës, ka disa gjëra të vogla që duhet të bësh për t’ia arritur qëllimit. Natyrisht, asnjë parfum nuk është prodhuar për të zgjatur gjithë jetën, …

Ku hidhet parfumi?

Vende që tingëllojnë të çuditshme, por që garantojnë sukses. Shumica prej nesh mendon se ajo çfarë na duhet është thjesht shumë parfum, por jo. Ajo çfarë duhet të dini janë vendet ku duhet …

Ja aromat e verës

Njësoj si vetë stina, aromat e Verës nuk duhet të jenë tepër të komplikuara. Gjatë këtij sezoni këshillohen aroma të freskëta, të këndshme, të gëzueshme dhe të qeshura. Sipas revistës …

7-të gjërat që nuk i dini për parfumet

Parfumi është një pjesë shumë e rëndësishme e dukjes suaj, pasi që aroma e parfumit përcjell një emocion të veçantë dhe përmes kësaj arome njerëzit mund t’ju kujtojnë për të mirë apo për të …

Romance Summer Blossom

Ralph Lauren na prezanton nje version te ri te parfumit Romance Summer Blossom. Nje arome e lindur ne vitin 1998, qe rikthehet me nje veshje te re romantike dhe sensuale. Romance Summer …

Amor Amor Summer i Cacharel

Cacharel nxjerr nje version te ri te Amor Amor per sezonin e bukur te veres. Amor Amor Summer, ka nje perberje te akorduar frutash: me rrush dhe me molle, me pas duke kaluar tek aroma e …