Makeup & Estetikë

Produktet për qerpikë

Rimelet me te mire te cilet japin efekt per qerpike fallso. Qe nga 1994 Helena Rubinstein propozoi rreshkitesin e rimelit, dhe ishte me te vertet nje trium, por edhe pse gjate viteve rimelet …

Ia zgjatni parfumit aromën

Sikurse edhe preparatet e kozmetikës, edhe parfumin duhet ta përdorni siç duhet për të arritur efektin e dëshiruar. Është e rëndësishme se në cilën pjesë të trupit ta vendosni, në cilën …