Këshilla për fytyrë

Maska për fytyrë me gjalpë

Mund të ju duket e çuditshme mirëpo maska me gjalpë bënë mrekulli për fytyrën dhe për më tepër, ajo është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, transmeton Indeksonline. Vendosni …