Këshilla

Sekreti për një gjumë të përsosur

Të lexoni libër, të keni dy jastëk dhe të strukeni në anën e djathtë e përmirëson gjumin tuaj të shëndetshëm. Shkoni në shtrat saktësisht në orën 22:39 pasi keni veshur pizhame. Zbulimi i …