Fashion

Në trendi pantollonat e gjera

Stili i pantollonave të gjera është rikthyer këtë pranverë. Ato vijnë kryesisht me ngjyra të larmishme dhe material nga mëndafshi. Në vijim sovrani.info ju sjell disa modele të këtyre pantollonave.

Rikthehet moda e viteve ’60

Për sezonin Pranverë-Verë 2017 vijnë stampimet gjeometrike, motivet optike, dhe minifundet e asaj periudhe. Fantazia e stilit “tapestry” bëhet pej këmishës nga fillimi deri tek kopsa e …