Fashion

Aksesorët për flokë

Nuk janë thjesht aksesorë për flokët, por mund të bëhen një elemnt stili për pamjen, duke u bërë unike dhe çdo ditë ndryshe me shumë lehtësi. Aksesorët për flokët të Bella#Fashion i Beppe …

Në modë xhinset me margaritar

Nëse dikush do të thoshte se kombinimi i xhindeve me margaritar të lirë plastik do të jetë në trend dhe se të gjithë do të dashurohen në këtë trend, askush nuk do ta mendonte. Kjo, në fund …

Në trend vetullat si pendë

Bota e grimit dhe bukurisë estetike gjithmonë sjellë surpriza të reja. Duket që çdo ditë vjen një trend i ri, e secili është më i “çmendur” se ai paraprak. E tani nëpër rrjetet sociale është …