Dita e Dasmes

Fustan nusërie me letra higjienike

Një fustan nusërie i krijuar me 1500 flutura prej letre higjienike, nga nëna e dy fëmijëve fitoi çmimin e parë prej 10 mijë dollarësh në një kompeticion mode në Nju Jork dhe një nuse në …

Fustan nusërie me stil për 2017

Pa marrë parasysh se a e blini, qepni apo huazoni fustanin e nusërisë, me rëndësi është që modelin që do ta zgjidhni t’ju bëjë të ndiheni rehat, sepse e veshur me fustan do ta kaloni tërë …

Blue Niagara, trendi i ri për dasma

Dasmat bëhen blu, dhe ngjyra Pantone është trendi i momentit që ka fituar nuset e sotme, dhe quhet Niagara, një tonalitet që do të jetë dhe sfondi i shumë festave. Faqet e specializuara në …

Ide kreative për ftesa të dasmës

A keni përgatitur ftesat për dasmën tuaj? Nëse jo, hidhni një sy videos më poshtë. Ju do të mund të gjeni ide kreative për ftesa të dasmës, me ngjyra të ndryshme dhe në forma të veçanta, …