‘Carpisa’ tani edhe në Kosovë

‘Carpisa’ tani edhe në KosovëSonte është bërë rihapja solemne e kompanisë së njohur të produkteve të stilit, “Carpisa”, e cila do ta ketë selinë në “Albi Mall” Veternik.

Disa dhjetëra të pranishëm kanë qenë në hapjen solemne, e cila ishte organizuar sonte duke filluar nga ora 18:00, duke mbetur të impresionuar me produktet që ofron kjo kompani prestigjioze.

Ky brend italian, ‘Best seller’ vjen furishëm në vendin tonë, duke sjell produkte unike dhe me çmim të arsyeshëm.

“Carpisa”, brend në pronësi të Kuvera S.p.A. , është themeluar në vitin 2001. Pas disa vitesh është bërë fenomen komercial, i cili ofron produkte stili me një vlerë unike.

Logo, me një breshkë të vogël, e identifikon brendinë që nga ‘lindja’ e tij.

‘Carpisa’ tani edhe në Kosovë

Qindra pika të shitjes janë hapur në mbarë botën dhe mijëra njerëz janë të punësuar në këtë kompani, e cila njihet mbi të gjitha për prodhimin e çantave unike.

Gjithashtu, “Carpisa” njihet edhe për shitjen e produkteve tjera të lëkurës, si kuletat, por edhe për bizhuteri të ndryshme të çmueshme, valixhe të udhëtimit dhe çanta tjera, sportive dhe më zyrtare.

Target i këtij brendi është grupi i femrave në mes moshës 20 e 45 vjeç, si dhe për meshkuj të moshave të ndryshme.

Andaj, nëse keni dyshime se ku të shkoni për t’i blerë gjësendet që keni nevojë, tashmë adresën e dini. Një gjë është e sigurt: pasi t’i provoni këto produkte, do t’i kërkoni sërish.

Sonte është bërë rihapja solemne e kompanisë së njohur të produkteve të stilit, “Carpisa”, e cila do ta ketë selinë në “Albi Mall” Veternik. Disa dhjetëra të pranishëm kanë qenë në hapjen solemne, e cila ishte organizuar sonte duke filluar nga ora 18:00, duke mbetur të impresionuar me produktet që ofron kjo kompani prestigjioze. Ky brend italian, ‘Best seller’ vjen furishëm në vendin tonë, duke sjell produkte unike dhe me çmim të arsyeshëm. “Carpisa”, brend në pronësi të Kuvera S.p.A. , është themeluar në vitin 2001.

Pas disa vitesh është bërë fenomen komercial, i cili ofron produkte stili me një vlerë unike. Logo, me një breshkë të vogël, e identifikon brendinë që nga ‘lindja’ e tij. Qindra pika të shitjes janë hapur në mbarë botën dhe mijëra njerëz janë të punësuar në këtë kompani, e cila njihet mbi të gjitha për prodhimin e çantave unike. Gjithashtu, “Carpisa” njihet edhe për shitjen e produkteve tjera të lëkurës, si kuletat, por edhe për bizhuteri të ndryshme të çmueshme, valixhe të udhëtimit dhe çanta tjera, sportive dhe më zyrtare. Target i këtij brendi është grupi i femrave në mes moshës 20 e 45 vjeç, si dhe për meshkuj të moshave të ndryshme. Andaj, nëse keni dyshime se ku të shkoni për t’i blerë gjësendet që keni nevojë, tashmë adresën e dini. Një gjë është e sigurt: pasi t’i provoni këto produkte, do t’i kërkoni sërish.