Çantat e sezonit

Çantat e sezonitAshtu si veshjet, edhe çantat e këtij sezoni do të shkojnë pas, në vitet ’70.

Shikoni propozimet e markave më të njohura dhe frymëzohuni me format, lulet… gjithçka që përfaqëson pranverë.

Një vështrim i ri në aksesorin më të rëndësishëm të dorës.

Çantat e sezonit

 

Çantat e sezonit

 

Çantat e sezonit