Canta e nuses

Canta per nuse duhet te permbaje fillimisht nje kit te vogel bukurie, facoleta, deodarnt dhe parfum. Cdo gje qe sherben per minuten e fundit.

Meqe keni studiuar me hollesi te gjitha detajet e ceremonise, edhe canta nuk mund te mbetem me pas.

Edhe canta ka nje zgjedhje te vecante, me perla, me gura ose kristale, nese kepucet i keni zgjedhur me ngjyre atehere mund ta kombinoni dhe canten ne tonalitet e tyre./ikub/