Canta e nuses

Canta e nuses eshte nje detaj shpesh i nenvleresuar. Por ne te vertet eshte nje nder aksesoret me te rendesishem per nuset, te cilat mund te fusin gjera te vogla te cilat u duhen per make-up-in, shami.

Sot po ju sygjerojme nje ide te re dhe shik, perse te mos realizoni nje cante speciale me lule te fresketa, sigurisht ne stilin e buqetes tuaj dhe me te gjitha dekoret e tjera te dasmes.

Mos harroni se canta e nuses, kur jeni ne Kishe, duhet te mbahet nga mamaja juaj, nga motra apo nga mikja. Pas ceremonise ne Kishe mund ta mbani ju per te pasur pajisjet ne dispozicion. Ju pelqen kjo ide?/ikub/