Canta e nuses

Gjeja e pare jane kozmetiket, fardi, buzekuqi, mbase nje produkt per tu freskuar here pas here.

Nje gje tjeter qe nuk duhet te mungoje eshte edhe nje kreher per te sistermuar sado pak modelin e flokeve. Pastaj do tju duhet te keni me vete dhe eshte i domosdoshem ndonje ilac per dhembje koke dhe facoleta.

Por nese canta juaj eshte e vogel, keto gjera te rendesishme mund tja lini nenes, motres ose mikes tuaj te ngushte./ikub/