Campbell lufton celulitin me kafe të freskët

Naomi Campbell ka probleme me celulitin. Mirëpo, ajo nuk ballafaqohen me celulitin duke përdorur produkte të ndryshme të kozmetikës që zakonisht ofrohen në treg.

Naomi e zgjidh problemin me kafe të freskët, të cilën e hollon me pak ujë dhe e vendos në vendet kritike, pastaj e mbështjell fort me ambalazh kuzhine.

Me celulitin nuk mund të ballafaqoheni me kremra. Prandaj, mos harxhoni para kot. Mos hidhni para nëpër masazhe.