Buzët më të lëngshme verore që nuk refuzohen

Buzët janë një nga elementet më seksipile të femrave, dhe këto ‘cilësi’ për sa ekziston njerëzimi e kanë joshur gjininë e kundërt.

Për këtë janë të vetëdijshme edhe disa nga bukuroshet e njohura botërisht, të cilat me të gjitha mënyrat e mundshme mundohen t’i vënë në shprehje buzët e tyre.

Por, ka edhe të atilla që nuk kanë nevojë të mundohen aspak, sepse buzët e tyre të lëngshme joshin në të gjitha situatat. /Telegrafi/