Buzëkuqi i kuqe, i përshtatshëm për çdo ton lëkure

1Ngjyra më e përhapur në këtë sezon? E kuqe, Qershi.

Ne kemi parë modele të D&G, Celine, DKNY dhe Oscar de la Renta sport, hijen e nxehtë për një mot të nxehtë, por me dallim nga sezonet e kaluara, versioni i këtij viti nuk ishte i bezdisshëm.

Vendosja e grimit të pakët dhe të kapurit flokët bisht ishte standardi – kështu që është e lehtë për të miratuar një ngjyrë të tillë të guximshme për veshjen e përditshme.

Sipas kozmetikës, artistja Lisa Chamberlain, gjithmonë do të fillojë të shtresojë buzët e tuaja. “Kjo ndihmon që ngjyra të zgjasë,” thotë ajo.

Buzëkuqi i kuqe, i përshtatshëm për çdo ton lëkure