Bulgari Green : Parfumi pranverore

Bulgari Green : Parfumi pranveroreGreen Jade di Bulgari eshte nje esence e fresket dhe rinore , ideale per pranveren.

Bulgari Green  Jade e ka marre emrin  nga  jada  jeshile (nje lloj minerali ngjyre jeshile-bojqielli  qe perdoret dhe  per aksesoret), dhe ka nje  arome shume te kendshme , e cila eshte e bute dhe sensuale.
Bulgari Green eshte ideale per keto muaj qe vapa po afrohet : ajo eshte perfekte ne qofte nuk pelqeni  parfume shume te embla  dhe me arome te thelle.

Green Jade mund te rrije per nje kohe te gjate ne trupi tuaj ne menyre shume elegante, duke ju dhene nje arome shume te kendshme.