Bukuria është relative

Frazën “Bukuria është relative”, e vërtetojnë personat e famshëm të kapur në vepër pa grim. Nga fotografitë që do t’i shihni ndoshta do të përfundoni se disa janë më të bukura edhe pa grim…

Pas bukurisë së të famshmëve është një kreativitet i madh dhe aftësi e grimerëve dhe stilistëve, dhe për efekt të plotë fotoshopi.

Gjithashtu, si dëshmi se fraza “Bukuria është relative” është e vërtetë, e vërtetojnë personat e famshëm të kapur në vepër pa grim.

Prandaj, gjithmonë kur t’i shfletoni revistat për bukuri, shtypin i verdhë e kështu me radhë, mos u dëshpëroni.

Vetëm kujtoni si duken pa grim dhe pas asaj bukurie është vetëm një mit i madh i mediave mirë të orkestruar. Dhe nëse doni të dukeni si ato, shkoni në ndonjë studio për bukuri që mund ta bëjë atë për ju, në fund të ditës, të gjithë do të jemi të kënaqur nga dukja jonë. /telegrafi/