“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verë

“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verëSerenity ose e kaltra e qiellit është një ton transparent, që përshkruan hapësirën e qiellit të kaltër mbi ne, duke sjellë ndjenjën e lehtësimit dhe relaksimit.

Serenity (Pantone 15-3919) do të jetë udhëheqësja globale në industirinë e veshjeve Pranverë-Verë 2016, sipas Pantone.

Për të bërë blerjet e duhura për sezonin që vjen këto janë rrobat që krijojnë alkimi me këtë nuancë.

“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verë

 

“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verë

 

“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verë

“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verë

 

“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verë

 

“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verë

 

“Bojqelli”, ngjyra e duhur për pranverë-verë