Beyonce sikur sirenë në Met Gala

Beyonce sikur sirenë në Met GalaVetëm Beyonce ka aftësi që ta “vjedhë”, qendrën e vëmendjes me dukjen e saj.

Kështu, me stilin e saj ajo mahniti të pranishmit në mbrëmjen më të madhe të modës Met Gala.

33 Vjeçarja ishte veshur sikur sirenë.

Fustani i saj i tejdukshëm bënte që t`i viheshin në pah pjesën intime të trupit si të pasmet dhe gjokset.

Beyonce sikur sirenë në Met Gala