Bebi-pudër dhe kakao për flokë

Bebi pudra është opsioni më i mirë për vajzat që kanë flokë të shndritshme, ndërsa kakao për flokë me ngjyrë të errët.

Vetëm hidheni në flokë dhe fërkoni në rrënjë dhe do të bindeni se si do ta thithë tepricën e yndyrës. Në qoftë se keni flokë ngjyrë të errët, të njëjtin veprim bëjeni, por me kakao.

Mirëpo, nëse doni që flokët tuaj të shndrisin në maksimum, biondet duhet që të shtojnë një filxhan kafeje lëng limoni në ujin që bëni shpëlarjen, ndërsa brunet duhet shtuar një filxhan kafeje uthull në ujin që bëni shpëlarjen. /Telegrafi/