Banjë me vaj eterik të kamomilit

Me aromën e vet të lehtë dhe të këndshme, vaji eterik i kamomilit qetëson mendjen dhe relakson trupin.

Përgatiteni një banjë me disa pika vaj dhe pak mjaltë dhe shijoni efektin relaksues. Banja do të qetësojë lëkurën tuaj të irrituar; të skuqur, të prirë ndaj alergjive. Ndërsa lëkurën e thatë do ta bëjë më të butë dhe elastike.

Pikërisht, për shkak të këtyre dhe shumë arsyeve tjera ky vaj eterik është edhe një nga ata që përdoren më së shpeshti. /Telegrafi/