Balluket prap në trend

Ndryshime më të mëdha janë ato kur nga një vajzë flokëgjatë bëheni vajzë me frizurë djaloshare dhe kur i shkurtoni balluket.

E po mu për to është fjala! Balluket në tërësi mund të ndryshojnë dukjen tuaj. Frikësoheni se nuk do t’ju pëlqejnë dhe që me muaj të tërë duhet të prisni që t’ju rriten flokët, mos u brengosni. Blogeria Ashna në YouTube ka gjetur zgjidhjen për ju, transmeton Telegrafi.

Bëjeni frizurën me balluke pa i përdorur gërshërët! Brenda në minute!