Author: SekreteBukurie

Fustan nusërie me letra higjienike

Një fustan nusërie i krijuar me 1500 flutura prej letre higjienike, nga nëna e dy fëmijëve fitoi çmimin e parë prej 10 mijë dollarësh në një kompeticion mode në Nju Jork dhe një nuse në …

Dieta Viking

Dieta Vikings mund të jetë e njohur mirë për “plaçkitjen”, por ka një sjellje nordike që është e vlefshme të kopjohet. Mbështetja në një dietë tradicionale nordike mund të mbështesë …